top of page
Vyhledat

Certifikace ISO

A je to oficiální, dnes mi přišel certifikát ISO a tím jsem se definitivně zařadila mezi pouhá 3 % realitních makléřů v České republice , kteří tuto certifikaci získali.




Certifikaci uděluje Česká společnost pro jakost ve smyslu normy ISO/IEC 17024 a v rámci České republiky neexistuje pro makléře vyšší všeobecně uznávaný způsob doložení kvalifikace.


Podmínkou certifikace je minimálně tři roky praxe v realitách, minimálně 20 úspěšně dokončených ralitních případů, patřičné vzdělání a minimálně 100 hodin strávených vzdělávacími aktivitami ve formě školení, kurzů, webinářů a dalších vzdělávacích aktivit.


Základem zkoušky je vypracování případová studie, která musí mít 30-50 stran a rozsahem se podobá bakalářské práci.


To znamená najít ve své praxi jedinečný případ, který by mohl být nápomocný i dalším kolegům. S tím u mě naštěstí problém nebyl, protože na mě se složité a tím pádem jedinečné případy jen lepí, takže jsem jen řešila, který z nich vybrat.


Zkouška samotná se skládá z písemného testu o 50 otázkách, ústní zkoušky a obhajoby případové studie před komisí.


Bylo to náročné, hlavně na čas, ale dala jsem to a už se těším na další zapeklité případy, Ttedy ne že by se mi ty jednoduché nelíbili, ale já ty složité asi nějak přitahuji..

11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page